Conferinta „Educatie Privata Preuniversitara – Mai mult decat antreprenoriat”

Patronatul Investitorilor Autohtoni – PIAROM organizeaza cea de-a 2-a editie a conferintei „Educatie Privata Preuniversitara – Mai mult decat antreprenoriat”. Evenimentul are loc la Hotel Marshal Garden, din Calea Dorobanti 50B, pe 27 noiembrie 2017, intre orele 9.00-14.00.

Formular inscriere eveniment

PIAROM a initiat o serie de actiuni adresate Invatamantului Privat Preuniversitar. O prima actiune a fost organizarea in luna martie 2017 a primei editii a conferintei „Educatie Privata Preuniversitara. Mai mult decat antreprenoriat”.

Alaturati-va demersului nostru pentru a reusi impreuna sa centralizam situatiile care au nevoie de reglementari si, in mod special, sa actionam in directia reglementarii lor.

VEZI AICI PROGRAMUL CONFERINTEI

La eveniment vor participa reprezentati din domeniul invatamantului privat intr-un cadru care va facilita dialogul deschis si circularitatea.

Vor fi prezenti, de asemenea, reprezentati ai M.E.N., I.S.U., A.R.A.C.I.P., precum si ai altor institutii sau parteneri sociali care pot sprijini demersul nostru si pot contribui la reglemetarea situatiei.

PIAROM este organizatorul evenimentului, alaturi de partenerul de dialog social Asociatia CONIL.

Temele abordate vor fi centralizate din raspunsurile dvs. la chestionarul atasat, pe care va rugam sa-l descarcati, sa-l completati si sa ni-l trimiteti apoi pe email, la adresa [email protected].

Chestionar invatamant privat preuniversitar

Avem convingerea ca numai impreuna vom reusi sa actionam in beneficiul copiilor si al Invatamantului Privat din Romania.

Inscrie-te la acest eveniment, completand formularul de mai jos:

Formular inscriere eveniment

Organizator:

Parteneri media:

 

Facilitator dialog social:

27.09.2017