VIDEO: PIAROM si Ziarul Financiar – lansarea Studiului Capital Privat Romanesc 2014 – 2017

Patronatul Investitorilor Autohtoni din Romania a lansat cea de-a patra editie a studiului “Capitalul Privat Romanesc” – o analiza a companiilor din economia romaneasca, intocmita de Ziarul Financiar, cu sprijinul PIAROM.

Lucrarea, realizata de Sorin Paslaru, redactor sef al publicatiei Ziarul Financiar, si editata de TONICA GROUP, face analiza evolutiei capitalului privat romanesc comparativ cu cel al companiilor straine si al firmelor de stat, in perioada 2014-2017.

Studiul descrie evolutia ponderii capitalului privat romanesc in economie din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numarului de companii, al capitalului propriu, al activelor si analizeaza diferenta dintre profitabilitatea, indatorarea si productivitatea companiilor cu capital romanesc fata de cele straine, precum si evolutia acestor indicatori”, Sorin Paslaru, autorul Studiului.

Informatiile furnizate de studiul „Capitalul Privat Romanesc 2014 – 2017” sunt publice si vor fi transmise de PIAROM tuturor structurilor de stat implicate in decizii centrale sau locale.

La conferinta de presa ocazionata de lansarea editiei a IVa a acestui studiu, au participat antreprenori romani recunoscuti, ziaristi din presa economica si reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

Parteneri media : Tonica Group si Senso TV

26.03.2019