TOOLkit – instrument managerial in domeniul economiei sociale

1-7fadd4d8b5FNTM a elaborarat un TOOLkit, instrument managerial in domeniul economiei sociale, pentru proiectul ”PROgrame integrate pentru Cresterea sanselor de Ocupare din Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia” – PROCOR.

TOOLKit-ul, realizat la finalul anului 2015, prezinta conceptul de economie sociala, proiectul PROCOR si povesti de succes desprinse din schimbul de bune practici organizat in cadrul proiectului.

In luna decembrie 2015, FNTM a realizat un schimb de bune practici in economie sociala, pentru partenerii proiectului PROCOR: Asociatia Grupul pentru Dezbatere si Consens Social – GDCS  si SC Health, Safety and Security Consulting Srl si partenerii invitati: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca – AJOFM Ilfov si Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor – APRSC  Brasov.

Schimbul de bune practici a cuprins 3 workshop-uri tematice si 2 vizite de lucru la structurile de economie sociala QUIB si HOF Cafe, initiate de APRSC in judetul Brasov.

Povestile de succes prezentate si vizitate in schimbul de bune practici au fost prelucrate si inglobate intr-un TOOLkit, instrument managerial in domeniul economiei sociale, publicat in 250 de exemplare.

Citeste mai multe AICI

02.02.2016