Surse de finantare pentru start-up-uri

work_2_9-1Ingenius Hub – cel mai nou spatiu de coworking din Bucuresti – s-a alaturat celui mai mare eveniment al comunitatii de tech din Romania – Bucharest Technology Week. Astfel, in perioada 23 – 27 mai, Ingenius Hub pregateste 5 workshop-uri pentru tinerii antreprenori, si nu numai, care vor putea discuta si explora mediul de afaceri si oportunitatile de finantare pentru dezvoltarea start-up-urilor.

Daca aveti o idee de afacere sau doriti sa aplicati pentru a obtine fonduri europene pentru dezvoltarea acesteia, va invitam sa participati pe 23 sau 25 mai la MONEY FOR INNOVATION: Surse de finantare pentru start-up-uri.

In cadrul evenimentului veti putea descoperi alternativele existente pe piata pentru finantarea afacerii si veti afla informatii concrete despre tipurile si programele de finantare pe care le puteti accesa: fonduri europene si guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investitii etc. Evenimentul va oferi posibilitatea de a interactiona si cu echipa de consultanti ai Loop Operations ce vor sta la dispozitia dvs. pentru a clarifica aspecte vitale, precum: eligibilitatea ideilor, drepturi si obligatii pentru beneficiarii de fonduri, perioadele de deschidere a apelurilor de proiecte si transmitere a proiectelor.

Oferta Early Bird: Inscrieti-va pana pe 18 mai si veti plati 60 RON in loc de 80 RON.

Ora evenimentului: 18:30 – 20:30

Locul evenimentului: Ingenius Hub, Bld. Nicolae Balcescu, nr. 25, etaj 5, ap. 10, interfon 110, Bucuresti

Modalitate de inscriere: Inscrierea la MONEY FOR INNOVATION se face prin completarea formularului disponibil AICI sau trimitand un e-mail pe adresa [email protected].

De asemenea, va asteptam sa participati si la celelalte evenimente organizate de Ingenius Hub in cadrul Bucharest Technology Week:

MONEY FOR INNOVATION | 23 mai si 25 mai| Surse de finantare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene si guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investitii);

TEHNOLOGIE SI INOVARE IN INDUSTRIA CULTURALA | 24 mai | Dezbatere cu stakeholderi in institutiile culturale cu privire la rolul tehnologiei si al inovarii;

WORKSHOP ELEVATOR PITCH | 26 mai | Cum poti convinge un investitor sa creada in ideea ta in doar 60 de secunde?

INGENIUS PITCH | 27 mai | Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de inventie sau cu brevete in curs de eliberare in fata unor potentiali investitori.

Mai multe informatii se pot obtine la adresa [email protected].

 

16.05.2016