O Franta castigatoare intr-o Franta in miscare

decupat_trei_zaruri_unul_peste_altul_110775437Franta se afla in fruntea inovatiei tehnologice, sociale si organizationale si este capabila sa faca fata provocarilor sociale si reformelor, pentru a stimula dezvoltarea. Sectorul Sanatatii poarta valorile progresului. Motor al economiei nationale, sectorul Sanatatii in Franta reprezenta anul trecut deja aproape 12% din PIB, iar un avans economic ramane realizabil, odata cu dezvoltarea de noi piete, inclusiv pe plan international. (…)

Sinergiile care se dezvolta intre dezvoltarea digitala – inginerie – servicii personale reprezinta atat o problema publica, dar si o problema de competitivitate si crestere economica pentru Franta. Acestea reprezinta, de asemenea, o sansa de a reforma sistemul de sanatate si de a dezvolta excelenta in ceea ce priveste noile oferte de produse si servicii si, prin urmare imbunatatirea serviciilor noastre. (…)

Declaratii ale lui Geoffroy Roux de Bezieux, Executive Vice President al MEDEF (Le Mouvement des Entreprises de France – cea mai mare organizatie patronala din Franta)

Cititi intreg textul original AICI

07.10.2015