Nippon Paper Industries instaleaza o linie de productie demonstrativa de biomasa in Thailanda

biomasaNippon Paper Industries Co Ltd. a semnat un acord cu Phoenix Pulp and Paper Public Company pentru a instala linii de productie demonstrative in Thailanda pentru producerea de combustibil din biomasa lemnoasa.

Fabrica va produce pelete din biomasa lemnoasa. Nippon Paper Industries va produce 8.000 de tone de peleti pe an, in colaborare cu Phoenix Pulp and Paper Public Company (PPPC), folosind tehnologia de torefiere (prin care se obtine o densitate energetica superioara).  Linia de productie va fi dezvoltata in nord-estul Thailandei, ceea ce va permite utilizarea de material lemnos obtinut dintr-un sit impadurit din apropiere. Productia de pelete prin torefiere va incepe in primavara anului 2017.

Nippon Paper Industries are in plan instalarea unor linii de fabricatie cu o capacitate de productie anuala de 80.000 de tone. Compania va efectua, de asemenea, cercetari de piata in Asia, cu compania de profil Mitsui & Co, Ltd. in paralel cu productia initiala de peleti. Cererea globala pentru combustibili din biomasa lemnoasa este in crestere, in special in Japonia.

Citeste mai multe AICI

10.08.2016