Intalnire online cu tema: Planificare financiara pe baza de scenarii multiple.

Ioana Arsenie si echipa Trusted Advisor Strategy & Finance propune antreprenorilor si managerilor sa participe la o intalnire online cu tema: Planificare financiara pe baza de scenarii multiple, programata pentru joi, 10 decembrie, ora 11:00.

„Ne apropiem de bilantul acestui an cu multe schimbari de la o zi la alta si marcat in unele domenii de o vizibilitate foarte scazuta asupra ipotezelor de business. Rezultatele financiare, sustinute de subventii, fac dificila realizarea unei analize pragmatice si a unor proiectii de business si financiare, in 2021. Insa ma astept ca multi antreprenori si manageri sa fie fortati sa ia decizii amanate, de care sa depinda chiar continuarea afacerilor.

Joi, 10 decembrie, ora 11:00, iti propunem o intalnire online cu tema: Planificare financiara pe baza de scenarii multiple.

Discutam despre strategii de business si costul de oportunitate si modul in care acestea se transpun in proiectii financiare, pe baza de scenarii multiple. Pana la intalnirea noastra poti citi despre acest subiect pe blogul Patria Bank. Pentru a participa te rog sa completezi acest formular”, se arata in mesajul adresat antreprenorilor si managerilor.

09.12.2020