Google.org Impact Challenge ofera 2 milioane de euro pentru proiecte firmelor si organizatiilor din Europa Centrala și de Est

Vă transmitem mesajul primit din partea  Google.org Impact Challenge dedicat Europei Centrale și de Est (care va distribui subvenții de 2 milioane EUR) de deschidere a apelului pentru cereri în România, de a finanța idei inovatoare care utilizează tehnologia și inovația pentru a ajuta persoanele și comunitățile care au nevoie, prin redresarea economică, şi să contribuie la reducerea decalajului digital și la construirea unei economii digitale funcţionale. Sprijinul proiectului va fi atât financiar (variind de la 50.000 EUR până la 250.000 € pe 12-36 de luni) cât şi de asistență din partea experţilor de la Google.

Organizațiile eligibile (organizații nonprofit, companii cu scop lucrativ și instituții academice deopotrivă) pot solicita acum sprijin pentru proiectele lor caritabile până la 1 martie 2021 inclusiv la  https://impactchallenge.withgoogle.com/cee2021. Proiectele premiate (granturi) vor fi anunțate în luna iunie sau iulie.

În măsura în care considerați că aceste informații ar putea fi de interes, avem rugămintea de a le transmite către organizația dumneavoastră sau membrii acesteia, cu speranţa că proiectele realizate cu ajutorul acestui fond vor contribui semnificativ la redresarea economică și incluziunea digitală în România.

01.02.2021