Energy Strategy Summit – pe 31 mai, la Palatul Snagov

Slider-ESS-20166Pe 31 mai, cei mai influenti decidenti din industria energetica din Romania se reunesc la Palatul Snagov din apropierea Bucurestiului, pentru o ampla dezbatere profesionala dedicata Strategiei Energetice Nationale. Vor lua cuvantul inalti oficiali din Guvern si din autoritatile de reglementare, manageri de top ai marilor companii, reprezentanti avizati ai asociatiilor profesionale, experti romani si straini din mediul academic si universitar.

Pe tot parcursul zilei, dezbaterile vor fi transmise in direct si integral pe site-ul energynomics.ro, incepand cu ora 09.30.

Energy Strategy Summit este organizat la Palatul Snagov, pe 31 mai, de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro in parteneriat cu reputate organizatii ale industriei precum ACUE, COGEN, CRE, EFdeE, RPIA, RWEA, ROPEPCA si EPG, cu sprijinul Chivas, Nuclearelectrica, Ridgid, Consiglieri, SGS Romania.

In plus fata de editia din 2015, summit-ul din acest an va avea o sectiune distincta dedicata echilibrarii necesare dintre interesele nationale ale Romaniei si rolurile pe care energetica romaneasca trebuie sa si le asume in regiune. In deschiderea acestei sectiuni, punerea in context a discutiei va fi asigurata de E.S. Richard L. Morningstar, director fondator si presedinte la Global Energy Center, in cadrul Atlantic Council, unul dintre cele mai importante grupuri de reflectie independente care promoveaza leadership-ul constructiv si implicarea SUA in afacerile internationale pe baza rolului central al comunitatii atlantice.

Fost ambasador al SUA in Azerbaijan (2012-2014), Richard L. Morningstar a functionat ca trimis special al Departamentului de Stat american pentru chestiuni energetice in regiunea Eurasia, intre 2009 si 2012. Expozeul domniei sale va fi introducerea perfecta pentru o discutie despre modurile in care Romania se poate implica in complexul joc economic si geopolitic al regiunii.

VEZI AICI AGENDA COMPLETA A EVENIMENTULUI

08.04.2016