Energy Breakfast Club – Cladiri inteligente pentru un consum energetic eficient

Slider-EBC-27-aprilie-2-1Miercuri, 27 apr, de la ora 9, la Palatul Cesianu Racovita, din Bucuresti, energynomics.ro va invita la o noua întalnire informala dedicata expertilor si decidentilor din industria energetica: Energy Breakfast Club – Cladiri inteligente pentru un consum energetic eficient. Vom analiza împreuna un domeniu în care obligatiile sunt tot mai presante, iar oportunitatile dintre cele mai promitatoare.

Eveniment desfasurat sub patronajul Autoritatii Nationale de Reglementare în Energie – ANRE.

Energy Breakfast Club este organizat de energynomics.ro si sustinut de partenerii nostri: Elektra Invest, Ridgid, SGS Romania, Consiglieri.

VORBITORI

Rafael Marculescu, presedintele Asociatiei KNX Romania

Elena Popescu, project manager Elektra Invest

Claudiu Butacu, presedinte EFdeN

 

Vor participa peste 50 de specialisti din domeniu, reprezentanti ai companiilor active în sectorul eficientei energetice a cladirilor. Vor lua parte, de asemenea, reprezentanti ai asociatiilor profesionale din domeniu, alaturi de oficiali din cadrul autoritatilor de reglementare în energie si mediu (ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice).

Cladirile constituie o tinta esentiala pentru eficienta energetica în Romania, unde consumul cumulat în locuinte, birouri, spatii comerciale si alte cladiri nerezidentiale reprezinta 45% din consumul total de energie.

Birourile si spatiile comerciale sunt zonele unde initiativa privata si inovatia tehnologica au produs deja exemple de reusita. Acestea sunt modelele testate care pot deveni repere pentru accelerarea Planului National de Eficienta Energetica.

Descoperiti la Energy Breakfast Club solutii verificate pentru cladiri inteligente, cu reduceri majore de consum energetic, si experti cu portofoliu solid în acest domeniu.

Afla mai multe amanunte si detalii despre cum poti participa AICI

20.04.2016