CURS DE VORBIRE ŞI PREZENTARE ÎN PUBLIC – Ediţia a XV-a

Mastermind Communications organizeaza pe 21-22 iunie 2017, o nouă ediţie a Cursului de Vorbire şi Prezentare în Public la Romexpo – Bucureşti.

Continuăm cu o serie nouă de filme, exemple şi exerciţii interesante. Cercetările arată că oamenii se tem mai mult de vorbitul în public decât de moarte! Adică, unii mai degrabă ar muri decât să vorbească în fața a sute de oameni.

Învingeți-vă frica și veniți la Cursul de Vorbire și Prezentare în Public! Scopul cursului este de a vă ajuta să vă învingeți tracul, să pregătiți un speech și să vorbiți în fața unei mulțimi astfel încât să convingeți! Vom aborda atât componentele oratorice, cât și livrarea unor prezentări de afaceri prin folosirea computerului, flipchartului și altor elemente de susținere a prezentării. Ne dorim ca după acest curs să puteți face o prezentare de succes și care să creeze impactul scontat de voi!

Sunt așteptați participanți din orice domeniu sau sferă de activitate, care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de a vorbi și a face prezentări în public. Dacă lucrezi în vânzări sau resurse umane, ești om de comunicare sau marketing, lucrezi într-o companie care îți cere să expui proiecte în public, ești nou manager sau pur și simplu pasionat de a vorbi oamenilor și a face prezentări, te așteptăm cu drag la acest curs. Iată despre ce vom discuta la curs: – Elemente introductive ale teoriei comunicării – Cum pregătim o prezentare? Calibrarea elementelor esențiale: timp, loc, subiect/mesaj, public, voce, accesorii – Mesajul: Cum adaptăm un speech pentru publicul țintă? – Livrarea prezentării. Tehnici de oratorie. Cum răspundem provocărilor din public? – Tehnici de pregătire a inflexiunii vocii. Cum marcăm punctele importante din alocuțiune? – Acuratețea mesajelor și distorsionarea înțelesului mesajului – Limbajul trupului în prezentările publice și de business – Folosirea accesoriilor în prezentare: ustensile, echipamente audio și video – Închiderea unei prezentări. Evaluarea efectelor La final veți susține o prezentare în fața colegilor de seminar, această parte practică fiind de obicei cea mai savurată de participanți!

Seminarul se desfăşoară pe durata a 2 zile, timp de 8 ore/zi. Investiția totală este de 980 lei + TVA/ persoană. Pachetul include accesul la curs și suportul teoretic, un Certificat de Participare, pauzele de masă și de cafea. Participarea se face prin completarea formularului și achitarea contravalorii cursului. Cursul e susținut de Mihai Mătieș, Directorul Mastermind Communications. El este dublu licențiat în Jurnalism & Științele Comunicării și, respectiv, Drept. Deține un Master (MA) în Relații Internaționale și o altă Diplomă în Afaceri Europene. Mihai este trainer din anul 2001 și este autorizat CNFPA. Pentru detalii: Octavian RADU/Mihai Mătieș, Mobil: 0723-396871

E-mail: [email protected], [email protected]

Formular inscriere Public Speaking Iunie 21-22 2017

14.06.2017