Comunicate ale PSP

Comunicat PSP – 26 noiembrie 2014

Serviciile private contribuie la dezvoltarea economica generala a Romaniei, oferind populatiei, companiilor si institutiilor de stat servicii de calitate si locuri de munca pentru largi categorii de salariati, avand competente diferite.
Ca o recunoastere a importantei acestui sector, la initiativa unor companii implicate in principal in domeniul farmaceutic, s-a constituit Patronatul Investitorilor Autohtoni( PSP).
PSP isi propune sa identifice si sa propuna solutii care sa creeze conditii legale stimulative pentru dezvoltarea sectorului serviciilor private, cu prioritate a companiilor creative si a celor capabile sa asigure export de servicii.
PSP isi propune sa asigure o coagulare a mediului de afaceri, actionand in directia cresterii colaborarii intre companiile cu capital autohton, in scopul valorificarii capacitatii acestora de a satisface cerintele economice interne si externe.
PSP crede ca serviciile private din domeniul sanatatii, educatiei, cercetarii-dezvoltarii s.a.  pot sa contribuie la o crestere economica semnificativa  a Romaniei, motiv pentru care este necesar sa fie promovate noi masuri de sustinere a acestui important sector economic .
Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati pagina www.piarom.ro 
Cristian Parvan
Presedinte
05.11.2014