Click aici pentru a citi varianta online.

PE 15 APRILIE, VA AȘTEPTĂM LA CONFERINȚA ORGANIZATĂ DE PSPR


Patronatul Serviciilor Private din România organizează, în data de 15 aprilie 2016, Conferința intitulată ”Competitivitate, inteligență și valoare adăugată prin servicii private – SERVICII DE INOVARE-DEZVOLTARE ”, ediția a II a. Evenimentul va avea loc la Hotel Hilton, începând cu ora 9:00.

INFLAȚIE DE -3% ÎN MARTIE. CELE MAI MULTE SERVICII S-AU IEFTINIT


Cele mai multe servicii s-au ieftinit în luna martie 2016, astfel că ponderea mărfurilor și serviciilor care au înregistrat o scădere a prețurilor, comparativ cu martie 2015, a fost de 58,8%.

CUM SE ANALIZEAZĂ ÎN SUA EFECTELE CREȘTERII SALARIULUI MINIM


Creșterea salariului minim la 15 $ pe oră va naște învingători și învinși. Câstigatorii vor fi angajații, care vor fi plătiți mai mult, perdanții vor fi lucrătorii slab calificați, care nu vor mai fi plătiți deloc, pentru că angajatorii nu își vor mai putea permite să-i păstreze.

ENERGY STRATEGY SUMMIT – PE 31 MAI, LA PALATUL SNAGOV


Pe 31 mai, cei mai influenți decidenți din industria energetică din România se reunesc la Palatul Snagov din apropierea Bucureștiului, pentru o amplă dezbatere profesională dedicată Strategiei Energetice Naționale.

IMPORTURILE CONTINUĂ SĂ CREASCĂ MAI MULT DECÂT EXPORTURILE


În primele două luni ale acestui an, exporturile au crescut cu 4,1%, iar importurile cu 8,5%, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Exporturile au însumat 8,929 miliarde de euro, iar importurile au totalizat 9,922 miliarde de euro, deficitul fiind de aproape 1 miliard de euro.